Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Forsidearrow_right_altPrivatkunderarrow_right_altSkjemaer

Bleier, søknad om større restavfallsbeholder

schedule

Bleier - barn 0-3 år

for familier med barn 0-3 år, har vi tilbud om en større beholder enn standard 140 liter til restavfall og bleier.

Du får en økning på ca 100 liter pr barn under 3 år. Du må kontakte oss for å registrere alle barn under 3 år i husstanden. Vi trenger informasjon om barnets navn og fødselsdato, samt kontaktinfo (telefonnummer eller epost-adresse) til en av foreldrene. Bor du i en utleiebolig, må du først avtale dette med huseieren.

En slik ordning fremkommer på din faktura som at du har ekstra volum for restavfall (med avgift), men at du også har en rabattlinje som tilsvarer dette ekstra volumet.

Det er kundens ansvar å avbestille ordningen igjen. Hver gang et barn fyller 3 år, vil en rabattlinje falle bort. Det betyr at dersom du ønsker å beholde det økte volumet (mot å betale for det), foretar du deg ingenting. Dersom du ønsker å gå ned til standard volum på restavfall og dermed slippe ekstragebyret, må du kontakte oss slik at vi kan foreta endringen. 

Voksne bleiebrukere, eller større barn med utvidet behov for bleier av medisinske årsaker, kan også benytte seg av et tilsvarende tilbud ved fremlegging av legeattest. Ta kontakt med oss på tel. 38 32 60 80 eller epost, post@erikstemmen.no. 

DENNE ORDNINGEN GJELDER KUN FOR KUNDER I VÅRE KOMMUNER, FLEKKEFJORD, KVINESDAL, SIRDAL OG LUND.

Publisert | Oppdatert 04. april 2024
Del siden
bilde av engangsbleier

Åpningstider


IRS Miljø IKS
Tlf: 38 32 60 80