BLEIER

Oppdatert: 13.10.2021


Bleier - barn 0-3 år

Hvis du tidligere hadde en egen bleiebeholder pga barn 0-3 år, skal du nå ha fått utlevert en større beholder enn standard 140 liter til restavfall og bleier.

Du får en økning på ca 100 liter pr barn under 3 år. Det er derfor viktig at du kontakter oss for registrering dersom du har flere enn 1 barn - og vi bare vet om det ene.

En slik ordning fremkommer på din faktura som at du har ekstra volum for restavfall (med avgift), men at du også har en rabattlinje som tilsvarer dette ekstra volumet.

Hver gang et av barna fyller 3 år, vil en rabattlinje falle bort. Det betyr at dersom du ønsker å beholde det økte volumet (mot å betale for det), foretar du deg ingenting. Dersom du ønsker å gå ned til standard volum på restavfall og dermed slippe ekstragebyret, må du kontakte oss slik at vi kan foreta endringen.

Voksne bleiebrukere, eller større barn med utvidet behov for bleier av medisinske årsaker, kan også benytte seg av et tilsvarende tilbud. Ta kontakt med oss på tel. 38 32 60 80 eller epost, post@erikstemmen.no.